Hemma hos mig Denna onsdag.
Hemma hos mig

Denna onsdag.

Jobbade och begav mig sedan hemåt. William åkte bort med Björn för att sova hos sin gammelfarmor och gammelfarfar. Lisa plockade upp mig här och vi två drog till Ikea. Jag handlade två ramar och sen pratade ci en massa. Fick även se två söndersupna nallar där.
Man undrar vad de två pysslat med.

20140226-221229.jpg

20140226-221238.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: