Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Smink & hår

Nopoo för dagen.

Slängde i en äggula, honung och olivolja behandling i håret. Hade den i håret i 40 minuter innan jag sköljde ur, efterbehandlade med balsam och inpackning.
Håret doftar ljuvligt!

20140225-200914.jpg

20140225-200922.jpg

2 Comments

  1. Jag är så imponerad över att du orkar ta hand om ditt hår så bra! Jag hade sparat mitt hår så det hade blivit jätte långt, men på vintern tycker jag bara att det tovar sig hela tiden och förra helgen klippte jag av 15 cm, med ursäkten att jag vill ha uppklippt hår längre haha 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.