Vabbar idag med. Lämnade honom en stund nu för att skynda mig att handla. Fördelen med barn i Williams ålder är att de fixar stunder själva men de är fortfarande för små att vara ensamma en hel dag. Så därmed fick jag nu tid att handla. Det blir vegetariskt hela dagen idag. Lunchen kommer bestå av Williams favorit pannkakor och till kvällen blir det en vegetariskpaj. Men nu ska jag handla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.