Jobbet idag gick jättebra, skönt att vara tillbaka. När jag kom hem däremot hände något jag somnade på soffan en sväng. Mådde lite illa så tänkt att jag kunde ta mig ett bad, på vägen upp ur badet svartnade det framför ögonen och jag fick mer eller mindre slänga mig ner på golvet. Där låg jag medan huvudet tjöt, det snurrade och jag var alldeles kallsvettig och mådde verkligen riktigt dåligt.
Något skumt är det i kroppen, jag kände förra veckan att hjärtat slog ojämt. Det liksom slår dubbelslag himla obehagligt är det, det här började samband med att jag fick migrän för ett tag sedan. Kroppen är liksom helst slut och jag oroar mig lite över vad som är felet? Jag har dock haft så här i perioder sen jag tonåring och det brukar släppa. Fördelen är dessutom att jag under dessa perioder också brukar rasa i vikt eftersom jag mår så illa att jag inte vill äta och de jag äter kommer raka vägen upp. Jag har varit till läkare med saken men de konstaterar alltid att jag har extremt lågt blodtryck men annars verkar allt vara som det ska, för mig är det dock inte som det ska. För jag vet att snart kommer jag kräkas upp allt jag äter under en period eftersom illamåendet tar över. Men tydligen allt är bra?!

Annars måste jag bara säga att Black Roses från senaste Nashville avsnittet är helt fantastisk! Jag älskar serien och dess musik, och jag lägger in en video här för låten är så vacker. Så där sorgligt bra som jag gillar.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_wU9KsU0aNQ[/youtube]

6 kommentarer

  1. Så otrevligt, själv kände jag mig enormt yr igår kväll, gick och la mig redan strax före 21 och sov stenhårt hela natten. Nu känner jag mig som vanligt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: