Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Serietips – Resurrection

Nytt serietips igen, jag har hunnit med att se Resurrection och tänkte göra en liten sammanfattning över mitt intryck.
Serien börjar på ett risfält i Kina där en pojke mystiskt vaknar upp. Ingen vet hur han hamnat där, men genom att han skriver en stads namn till en polis åker de till staden. Där börjar historien, pojken som heter Jacob dog för över trettio år sedan, när han återkommer till staden börjar märkliga saker att hända. Serien är riktigt bra och spännande, jag rekommenderar den för er som gillar lite mystiska serier. Den är inte läskig men väldigt intressant.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0e7vp9yMTuA[/youtube]

2 Comments

  1. Undrar om det är det som är remaken av den franska serien (som bara är typ 2 år gammal haha)…Det låter som det fast då är det en flicka som helt plötsligt dyker upp igen.
    Den serien var jättebra så jag ska ge denna en chans också.

    1. Martina – Det är många som frågat om detta, men det ska tydligen inte vara de 🙂 . Har inte sett den franska så kan inte uttala mig själv, men se den du :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: