Måndag och en ny vecka.

Idag har jag mått illa i omgångar, inte så att jag fått migrän men jag har mått illa. På vägen till jobbet fick jag riktigt hålla emot för att inte kräkas och lika så blev det på resan hem. Jag stupade på soffan och sov i två timmar och som det känns nu så släppte faktiskt illamåendet. Dagen blev lite speciell, en kollega kom in och kände sig inte helt manad att åka själv på ett möte jag helt missat så jag sa att om jag kan hakar jag på, i en sista minuten grej blev det så och det är jag tacksam för och glad att ha kollegor som ställer upp för varandra och verksamheten. Sådant är a och o och ett bevis på ett bra jobb. Mötet var dessutom väldigt givande och jag tror sådant här har flera vinnare.

Jag lagade pizza med ruccola, parmaskinka och mozzarella till middag. Det blev jättegott, efter maten så har jag hunnit med att se det första avsnittet på den nya säsongen av Game of Thrones riktigt bra avsnitt. Nu ska William gå och lägga sig så efter de ska jag se något avsnitt av någon serie till innan jag lägger mig själv.

MariaHansson_01062013_Madeleine1212

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Måndag och en ny vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: