My little pony Rosedust

Vackraste Rosedust, redan som barn var hon hjälten i filmen som fladderponnyn som kunde ta bort smojs. Denna vann jag mycket billigt tack vare hennes skick. Men det är okej, om jag förstått det rätt gör vissa människor remakes på my little ponys och då borde man kunna få tag på vingar åt henne. Det saknas flera till samlingen men åh vad glad jag blir av dessa små ponys (skriver den engelska varianten) som var en del av min barndom.

20140408-194640.jpg

20140408-194651.jpg

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “My little pony Rosedust

 • 9 april, 2014 at 13:09
  Permalink

  Min dotter är HELinne i detta med My Little Ponys just nu.. (och Frost men det är en annan historia…) men hon har svårt att förstå att jag faktiskt också lekte med My Little Ponys när jag var liten.

  Reply
  • 10 april, 2014 at 11:07
   Permalink

   Martina – Förstår henne, jag älskade ponnys redan som barn och nu ännu mera 😀 .

   Reply
 • 14 april, 2014 at 21:32
  Permalink

  Fick lite flashbacks från barndomen när jag såg bilden. Jag var ju ingen fantast av dom, men nog hade jag ett par st. 🙂 Kul att du lyckats fått tag i en hel del har jag sett.

  Reply
  • 15 april, 2014 at 15:27
   Permalink

   Kackmarie – Kul 😀 . Jag älskar dessa hästar, så himla underbara 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: