Eftersom jag har lite tid över slänger jag in en saker om mig lista.

1. Jag älskar att slänga glasburkar och höra hur de går i tusen bitar. Jag verkligen njuter av ljudet när de hamnar med annat glas i återvinningen. Lite kul också när William idag helt spontant berättade att han också älskar de ljudet.
2. Jag ryser när spadar eller liknade redskap kommer emot stenar eller asfalt. Jag tycker ljudet är riktigt hemskt och mår riktigt illa inombords av det.
3. Jag tycker sand och då främst i sandlådor är äckligt. Jag måste alltid tvätta händerna när jag kommit i kontakt med sand eftersom jag uppfattar sand som orent!
4. Jag älskar att klämma finnar och pormaskar, ger mig inte förrän kampen är vunnen.
5. Jag föredrog att hänga i biblioteket framför att vara ute på rasterna i skolan.
6. Det är först nu vid trettio jag känner mig som mina jämnåriga. Hela mitt liv har jag känt mig så gammal i jämförelse med andra. Gammal, dyster och haft alldeles för mycket livserfarenhet.
7. Skulle jag välja en karaktär i Nalle Puh som passar mig bäst är det Ior. Jag är nog mer en ensamvarg som ser livets baksidor än den utåtriktade Tiger.
8. Jag drömmer ofta att jag leker, kan flyga och att jag är ett barn!
9. Jag är väldigt empatisk och lever mig lätt in i andras berättelser. Har någon skadat sig så känner jag i hela kroppen smärtan, gråter någon så får jag kämpa som bara den för att inte brista i gråt själv.
10. Jag har svårt för att gråta över saker som är ledsamt i mitt liv. Jag gråter för andra men mina egna tårar för mig själv har jag sedan barndomen lärt mig att svälja bort. Det gör sjuktont, men mina egna tårar har jag alltid symboliserat med en svaghet.

020

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: