Drömmen om ett nytt hem.

Inlägget är ett samarbete.

Ibland drömmer man sig bort, ni vet så där när man önskar att man vann massor med pengar och bara kunde göra det där som man annars inte kan. Just så känner jag inför att skaffa ett hus, en villa. Tänk att få inreda ett hem precis som man själv vill. Jag har ju mina små tankar om det perfekta hemmet, en sån sak är fina lister i taket och då gärna sådana som är från 1800-talet. Där det riktigt känns som du kommer in i en annan värld, för sån är jag. Jag älskar mystiken från andra sekel, när tiden inte var som idag. Så nu vips hamnade jag på denna fantastiska sida Stuck & Form som har helt fantastiska taklister! Vilken dröm att få ha dessa närmast taket, jag blev till och med sugen på att köpa dem fast jag bor i hyreslägenhet. Sidan är verkligen en dröm för alla inredningsfantaster och framför allt för oss som gillar en annan tid, jag kände mig som jag vandrade runt i Lilla huset på prärien och Nellie Olsens hus, eller mitt huvuds Kulla-Gulla herrgård. Åh så här vill jag ha, kanske man kan inreda en lägenhet med dessa vackra taklister. Jag vill!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: