Ny servis.

Min underbara mamma ropade in denna på auktion åt mig. Idag hämtade jag den på Dalarnas auktionsbyrå. Den ser helt ny ut och är förmodligen oanvänd. För en person som mig som älskar Disney är denna helt underbar, jag samlar även på Disneys jul. Servisen kommer ifrån Fyrklövern.

20140408-212042.jpg

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Ny servis.

 • 14 april, 2014 at 21:34
  Permalink

  Åh jag vill också ha. När jag blir rik ska jag ha ett fint vitrinskåp i med fina serviser. 😉 Bl a den är jag förtjust i!

  Reply
  • 15 april, 2014 at 15:28
   Permalink

   KackMarie – Haha jag vill också bli rik, vinna på lotto och handla 😉

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: