Så hade då denna veckan sin sista dag, tycker tiden går så fort. Fattar nog inte riktigt att det är påsk nästa helg. Skumt, känns som att ledighet är väldigt välkommen just nu. Är så himlas trött så lite ledigt för att ladda om batterierna behövs.

William har varit hos sin pappa den här helgen, jag sov över där fredag till lördag men annars har jag träffat brorsan, tagit en tripp till Ikea med Lisa och försökt vila. Jag tror det är ganska viktigt att försöka vila upp sig under helgerna.

Hunnit med att plöja igenom serier i alla fall och sist ut var nu The 100 som jag verkligen gillar skarpt, vilken serie den har alltid!

015

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: