Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Söndag.

Så hade då denna veckan sin sista dag, tycker tiden går så fort. Fattar nog inte riktigt att det är påsk nästa helg. Skumt, känns som att ledighet är väldigt välkommen just nu. Är så himlas trött så lite ledigt för att ladda om batterierna behövs.

William har varit hos sin pappa den här helgen, jag sov över där fredag till lördag men annars har jag träffat brorsan, tagit en tripp till Ikea med Lisa och försökt vila. Jag tror det är ganska viktigt att försöka vila upp sig under helgerna.

Hunnit med att plöja igenom serier i alla fall och sist ut var nu The 100 som jag verkligen gillar skarpt, vilken serie den har alltid!

015

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa