Idag medverkade jag i lokaltidningen. Anledningen var helt enkelt situationen utanför Williams skola där kommunen mer eller mindre väljer att ignorera trafikproblemet med att säga att det inte är en högprioriterad fråga. William går på en friskola och det är självklart därför eleverna särbehandlas, detta skulle aldrig ske på en annan skola i kommunen. Jag medverkar i föräldraföreningen på skolan och tog på mig uppdraget att nu efter flera års pratande med kommunen kontakta tidningen. Jag blev även med på DT’s nyhetsklipp. Intervjun känns bra även om det är tråkigt att man ska behöva vända sig till tidningen för att få något gjort. Här kan ni läsa intervjun och vill ni se filmklippet hittar ni det här.

bild1


4 kommentarer

  1. Bra där! Får man inte gehör någonstans ska man absolut vända sig till media, men det är ju trist det ska behöva gå så långt. Hoppas det ordnar sig med trafiken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: