Första maj.

Körningen igår tog oss ut till Vika helt okej men blev irriterad när folket inte kunde tala om vart vi skulle, blev bra. Trötthet, allergi och sen ett riktigt tråkigt väder ställde till mitt humör, blev rejält irriterad. Men men, gick över fort.

Denna dag blev det kalas hos sonens tremänning som fyller 10 år idag.

Vi kör en sleepover hos Björn i natt.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: