Inlägget är ett samarbete.

Leksaker, jag älskar leksaker! Trots att jag är vuxen och trots att jag borde vuxit ifrån leksaker så blir jag alltid som ett barn när jag kliver in i leksaksaffärer eller kika runt på nätet. William önskar sig fortfarande lego men kanske inte så mycket leksaker längre. Det gör inte mig någon egentligen för jag går gärna runt ändå, en favorit är Toysrus som har ett stort utbud av flera leksaker. Bland annat så har de Pokemon som jag upplever som en stor favorit bland barn. Jag tycker att man kan se mer på nätet av leksaker. Animekulturen är nog här för att stanna och där bland ligger pokemon och liknade leksaker som har ett högt värde för många. Jag personligen har ju ett brinnande intresse för My little ponys, kanske är det så att min generation och den som är yngre som vuxit upp med ett stor utbud av leksaker och filmer fortfarande i vuxen ålder älskar leksaker? Vi har fått leka med massor, och fantasin kanske inte funnits där i lika stor utsträckning som för de äldre generationerna men vi har ändå fått rätten att även i vuxen ålder utan att bli ifrågasatta fortsätta tycka att just leksaker är JÄTTEKUL!
Av alla leksaksaffärer som finns så är Toysrus en av mina favoriter, när jag kikar runt där känns utbudet bredare än inom andra liknade kedjor den har allt helt enkelt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.