Bokat biljetter till Scorpions i Dalhalla.

I morse i samband med att jag väntade på att få naglarna fixade beställde jag två biljetter till Dalhalla och Scorpions åt mig och Björn. Det här ska bli grymt roligt verkligen, dels älskar jag konserter och har aldrig sett dem förr och dels så har jag heller aldrig besökt Dalhalla. Vad jag förstått är Dalhalla en upplevelse så det ska bli jättespännande att se detta. Den 11 juli klockan 21:00 så kommer jag alltså lyssna på gruppen som skapat en av de ballader jag lyssnat på väldigt många gånger i mitt liv.

Någon mer som ska dit?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Bokat biljetter till Scorpions i Dalhalla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: