Tiden har gått rätt fort sedan jag vaknade i morse, William har en kompis här och jag sitter och kikar på ett avsnitt av The 100 som jag inte hunnit med tidigare, eller jag ligger efter med nästan alla serier denna vecka. Den har helt enkelt prioriterats på andra saker.

Tror denna dagen kommer gå rätt fort, ska väl se på serier och städa bara men det känns skönt. Man behöver helgerna för att få andas.

019

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: