Inlägget är ett samarbete.

Blir jag någonsin vuxen? Det är frågan, vuxen i ålder men förmodligen aldrig vuxen i sinnet. Leksaker är ju så himla roligt. Så sent som idag hittade jag en nylanserad sida som heter leksaker.se, då de är alldeles färska kan man inte ännu idag beställa därifrån men snart kommer de bland annat att sälja billigt lego. Helt perfekt för mig som har en son som just älskar Lego. Jag gillade mest My little pony som barn och numera så letar jag efter My little ponys från 80-talet. Helt fantastiskt, min dröm skulle vara att denna variant av My little ponys började säljas i vanliga butiker igen. Jag förstår ju att det är svårt, eftersom det efter G1:orna av My little ponys kommer flera nya generationer. Men drömma kan man ju alltid göra. Leksaker är fantastiskt kul om inte annat, jag verkligen njuter av varje sekund jag får chansen att spendera med att kika runt på leksaker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: