20140507-204845.jpg

Idag fick jag tvbänken såld, jätteskönt! Den stod i vägen här hemma, efteråt lagade jag kyckling i pitabröd till middag. La mig på soffan och kände hur migränen började knacka i huvudet, tog min migräntablett och mådde bättre ganska snabbt!

Nu ska jag kika på lite tv innan jag ska sova. Är trött igen!

2 kommentarer

  1. Vad skönt att du fick den såld! Maten lät god, och vad skönt att du mådde bättre efter tabletten 🙂

    sv: Ja de är ju det.
    Man blir mentalundersköterska, och man tar hand om patienten, och helt ärligt vet jag inte hundra vad man gör.. men vad jag hört så tar man hand om patienten, gör saker tillsammans med den såsom spela kort, laga mat osv. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: