En kvällning.

Efter jobbet idag, däckade jag på soffan med huvudvärk igen. Blir tokig! Sov ett tag tills William skulle på sin spelning, det var bara att pallra sig dit. Han är duktig i alla fall William. Åkte hem och lagade middag, något så enkelt som tunnbrödsrulle.

Efteråt tittade jag på lite tv med Björn, en man ringde och funderade på datorn jag ska sälja, det slutade dock med att jag hoppats ha hjälpt honom fixat den han hade. Haha, bra försäljare jag är va? Jag är medmänniska, inom mig finns det en person som älskar att hjälpa andra. Ibland kan den saken också vara mig till last eftersom jag gärna sätter andra före mig själv, jag är inget ego utan är mer sådan som förutsätter att andra behöver hjälp och ska få den. Hade jag trott på karma kanske jag haft mycket att hämta. Men tyvärr brukar inte det där med att man får vad man förtjänar stämma, jag tror dock mitt samvete mår betydligt bättre av att jag hjälper människor då och då.

Nu ska jag sova, blev ingen serie idag. Det får bli imorgon. Imorgon ja, min korta dag på veckan!
Kommer även svara på ALLA kommentarer imorgon, känner mig dålig som inte tagit mig tiden, men huvudvärk och en fullproppad vecka har sagt sitt.

20140321-192545.jpg

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: