Sjuk.

Igår orkade jag inte göra något på datorn, jag låg vaken mer eller mindre hela natten mellan måndag och tisdag då jag hade extremt ont i magen. Var dålig i magen under tisdagen, och på det hade jag en hemsk huvudvärk. I och för sig har huvudvärken varit där sedan i lördags men den blommade ut rejält där måndag och tisdag. Jag sov mer eller mindre hela dagen igår. Mår bättre idag men de trodde man ju inte igår när man mådde så pass dåligt.

Ska jobba imorgon i alla fall! Skönt för jag ogillar att vara hemma, får ångest och det blir liksom sjukdom på sjukdom.

I alla fall har jag sett säsongsavsnittet på Glee och den var okej, känns som serien behöver sitt slut nu och har även sett The originals sista avsnitt för säsongen och grät. Vilket fantastiskt avsnitt, helt klart rätt val Klaus gjorde men så hjärtskärande.

Nä lär vila, som sagt mår inte kroppen tipptopp och jag har valt en dag med glasögon och myskläder idag. Tänkte låta kroppen få vila upp sig rejält.

054

Bild från i höstas. Men jag gillar den.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Sjuk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: