Inlägget är ett samarbete.

Lampor, det finns ett stort utbud av lampor och jag tror jag talar för många när jag påstår att man ofta blir förvirrad av vilken form av ljuskällor man ska använda sig av. På senare tid har jag mest fått information gällande LED-lampor och därmed börjar detta mer och mer tilltala mig. GU10 Led har samma ljus som de gamla glödlamporna och sådant efterfrågar ju fler och fler av oss. Jag tror att LED-lampor är det bästa, åtminstone när man får information om att de sänker elförbrukningen och således även är miljövänliga. Här hemma byter jag ut fler och fler lampor, och LED-lampor känns som det enda rätta. Hur är det för er?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: