Spådom.

Inlägget är ett samarbete.

Tror du på det andliga? Jag är lite nyfiken på sådant, jag har flera vänner som besökt medium och även blivit spådda i tarotkort. Det är rätt spännande det där med Spådamer man har ju fått höra om människor som blivit spådda där de fått veta saker som sedan skett. Personer som fått höra antalet barn de ska få, eller om de ska vinna pengar. Samtidigt som jag tycker det är spännande och intressant är jag också skeptisk, kan någon verkligen se ens framtid? Men sedan sker det saker som gör att man upptäcker att tydligen kan ju vissa göra detta? Det finns flera olika sätt att komma i kontakt med spådamer, bland annat genom internet och telefontjänster men även på olika ställen där du kan möta dem öga mot öga. Genom internet och telefon så går det säkert fortare än om man möts öga mot öga? Har ni provat olika tjänster för att spås? Vad tyckte ni i så fall? Eller är ni kritiska till sådant?
Vad jag förstått med tarot och de som varit på sånt är att det verkar stämma oftare än vad även de trott så vem vet man kanske borde testa trots att man är skeptisk?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: