Kistbord!

Här var en av anledningarna till min tripp till Orsa, jag åkte upp till mamma och lämnade mitt vardagsrumsbord och hämtade istället detta kistbord, mamma hade fyndat åt mig genom en köp och säljsida på Facebook. Gissa om jag är glad?! Det är helt underbart och precis ett sådant jag ville ha dessutom!

Lycka!

025

026

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Kistbord!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: