Något gammalt som kom hem till mig.

Min morfars syster ska ha gett mig denna som barn. Jag fick den av mamma idag, jag minns det tyvärr inte men visst är den fin! Jag älskar gamla saker som kan ta en plats i hemmet, det ger en glimt av en annan tid och något nytt. Denna ska jag vårda ömt.

Vi har varit till Orsa idag, träffat min mamma och hennes man samt min mormor. Det är alltid helt underbart att få åka dit och jag uppskattar i massor att träffa släkten. Jag inser också att jag för första gången uppskattade Orsas natur också, jag antar att det är för att jag numera inte längre känner mig som en del av orten jag är född och uppväxt på. Nästan hela mitt vuxna liv har jag ju bott här i Falun. Men Orsa är absolut värt att ta en tripp på Sverige semester till.

028

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: