William kom med däck och tillbehör till min cykel i morsdagpresent! Både han och Björn har velat ha med mig på en cykelstund men eftersom min cykel haft så gamla däck jag har fått min mormors gamla cykel en riktigt gammal kärringhonda som det brukar kallas, har jag inte kunnat handla med. Så nu lär jag följa med ut och cykla, blir säkert jättetrevligt.

Nu ska jag kika lite på valvakan. Tyvärr så kommer jag inte hinna se så mycket eftersom att det är så pass sent och jag ska upp tidigt imorgon.

 

20140430-211001.jpg

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: