Ledighet.

Känns skönt att få detta bryt mitt i veckan, nu börjar verkligen kroppen gå på någon form av sparlåga. Visst är det rätt spännande? Hur man liksom kan känna att ett liv kan vara så efterlängtat? Jag är ledig imorgon och jobbar mina 3.5 timmar på fredag så himla skönt.

William sover sedan en stund och jag tänkte också bege mig mot sängen. Lyssnar på lite musik, Nashvilles Soundtrack på Spotify. Helt underbar musik.

20140516-231751.jpg

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Ledighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: