fbpx
Dark Mode Off / On
Ett dalaliv

Familjedag – Källslätten

Vårt sista resmål var vackra Källslätten, vilket fantastiskt ställe. Det var andra gången jag besökte platsen och jag tänkte att denna plats borde alla få besöka. Jag kände hur kroppen ropade efter att flytta ut på landet, hur fötterna ropade efter att få känna på gräset och hur benen skrek efter att få springa som ett barn bland träden. Jag älskar naturen, jag uppskattade den aldrig förut men ju äldre jag blir ju mer skriker själen efter naturen. Källslätten är en plats alla borde få chansen att besöka, den är helt underbar. Jag har klappat lamm och tackor, blivit snuttad på fingret av en som trodde mitt finger var en tutte hehe. William njöt i fulla drag av att få vara nära fåren, både jag och fick en tuff liten lammkille efter oss som försökte stånga oss båda. Men så underbart, i ett med naturen. Rena fäbodlivet och sådant hade jag verkligen velat leva i.

053

080

055

059

060

061

062

063

065

067

 070

071

073

076

079

084

090

091

092

093

087

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: