Vi åkte ut till Sågmyra, där handlade jag trots att jag inte tänkt det. Blev trosor och en jättefin tröja från Bondelid för 100:-. Var William som skulle ha avslutningskläder men vi hittade inga, köpte glass på Sågmyra Café och mat. Hur mysigt Café som helst, dit kommer vi gå igen.
Jag sprang även in på en jättesöt lanthandel, Brittas livs. Det var som att gå tillbaka i tiden! Hur som helst där handlade jag denna söta godispåse med plockgodis som är svårt att få tag på, bland annat mina favoriter lakritsdäck!

048

047

045

20140529-193418-70458162.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: