Inlägget är ett samarbete.

Just nu håller jag på att rensar här hemma, fått mig ett rejält ryck och det ligger nu massor med kläder i mitt sovrum som har paketerats och som ska vidare till nya hem. Jag har helt enkelt bestämt mig för att rensa och endast ha saker hemma som jag faktiskt använder mig av.

Hur som helst när man återvinner kan det ibland vara ganska svårt att veta vart allt ska ta vägen, framför allt om man dessutom måste åka upp till tippen. Då finns det olika bra tjänster man kan utnyttja. Junkbusters erbjuder sådana tjänster och hur bra är inte såna saker för sådana som mig som inte äger någon bil?! Dessutom smidigt att lätt kunna bli av med allt man själv inte har tiden att göra sig av med? Jag blev ganska road av saken, jättebra med sådana företag tycker jag. Eller vad tycker ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: