Att pynta en balkong.

Efter jobbet idag, och även efter lite middag som bestod av Grekisk sallad så åkte vi ut och lämnade William på orienteringen. Medan William var där tog jag och Björn oss en tripp till Rottnebys handelsträdgård och handlade lite, för mig fick det bli hänglobelia, pelargonier och petunior. Så väl hemma har jag planterat och smyckat balkongen. Nu kommer det vara roligt att sitta därute igen, passade även på att ännu en gång dammsuga bort pollen. Känns som det inte spelar någon roll hur mycket jag dammsuger därute så är det lika mycket pollen igen. Hur som helst lite bilder på min balkong kommer här.

006

002

003

004

005

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Att pynta en balkong.

 • 5 juni, 2014 at 14:33
  Permalink

  Blommor kan man inte få för mycket av! Fint! 🙂

  Reply
  • 7 juni, 2014 at 09:50
   Permalink

   Jullan – Håller med, det är något speciellt med blommor. Man blir alltid så glad av dem :).

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: