Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Prankster.se

Hamnade nyss på en sida som gav mig rejäla gapskratt. Prankster.se är en sida där du kan busringa till personer och sedan höra hur de upplevde samtalet. Jag blev alldeles full i skratt av en busringning till Alexander Bard som finns på sidan. Busring som man säger på svenska är nog något väldigt många har upplevt eller gjort i sitt liv. Jag hade kunnat se humorn i denna sidan, hur ser du på busringningar? Kolla gärna in sidan i alla fall, den gav mig många roliga skratt.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: