Inlägget är ett samarbete.

Ibland söker man efter saker och hamnar på sidor man kanske inte räknat med, är man dessutom ute och söker på nätet utan anledning upplever jag att man hittar ännu mera av det man inte räknat med. Idag hamnade jag på en sida om formgjutning. Företaget heter Vollsjö industri och beskriver på ett informativt sätt om sin verksamhet. Det var rätt spännande att läsa då jag inte hade någon koll alls på sådana här saker. Polyuretan är ett material som bland annat används på lekplatser, eftersom jag personligen tycker lekplatser är rätt spännande och både har barn och jobbar med barn så blev jag väldigt nyfiken över vad som stod på sidan. Nog är det ändå ganska spännande med material man aldrig funderat över tidigare som visar sig vara ganska välanvända och som man själv haft användning för någon gång? Jag tycker dessutom att det är rätt spännande med hemsidor eftersom man då kan spana in nya platser och kanske få lite tid och inspiration till saker man inte tidigare funderat i. Denna hemsida var dessutom informativ vilket jag tyckte gav den rejäla plus eftersom jag gillar att lära mig nya saker och således få ny kunskap om olika ämnen och produkter.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: