Reklam Buzzador – Soleil
Reklam

Buzzador – Soleil

Fick för första gången på säkert ett år äran att buzza igen. Denna gång rakhyvlar från Soleil, ska bli spännande att testa. Redan buzzat och mer blir det. Det är som sagt första gången på över ett år som jag får buzza något, när jag blev medlem 2005 var det mer vanligt än nu. Är väl för det är så många som är medlemmar redan. Hur som helst detta ska bli kul!

20140626-193936-70776911.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: