Söndag.

Fick lite ångest här igår kväll. Eller har egentligen haft det för andra skäl hela veckan. Ledighet, det här är nackdelen. Jag måste sysselsätta mig med något för satt slippa tänka. Jag får för mycket tankar i huvudet och analyserar alldeles för mycket när jag är ledig, det här är mitt problem. Jag liksom fastnar i onödigheter, har dock bestämt mig för att försöka andas och INTE tänka på saken mera. Blir mest tokig på mig själv.

Solen skiner och jag tänka om jag skulle ta mig en promenad kanske, skulle vara skönt att få lite friskluft en stund. Men ska se om tvättmaskinen är klar först.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Söndag.

 • 6 juli, 2014 at 14:14
  Permalink

  Du får la hitta på nåot varje dag 🙂 Men svårt att sysselsätta sig dygnet runt så klart

  Reply
 • 7 juli, 2014 at 08:49
  Permalink

  Jag kan bli sådan på ledighet med, speciellt under lång semester. I år har vi ingen resa inbokad så jag har mest spenderat tid med en massa pyssel som jag har velat göra, det är min räddning 🙂

  Reply
  • 7 juli, 2014 at 22:31
   Permalink

   Nett – Visst är det så, tror man måste göra något annars blir det förmycket för hjärnan.

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: