Råkade bli spoilad redan i morse, så visste redan vem som skulle dö tyvärr. Men det var väl okej, är nöjd med avsnittet i alla fall och längtar tills julepisoden kommer senare i år. Var lite skumt att se hur de pyntade till jul och sånt, fick lite panik samtidigt som man redan vet att den årstiden snart är här… Burr, dags för varma jackor igen och kläder som värmer. Tycker ju det var nyss som man fick ha shorts, eller det ä ju nyss för en månad sedan var det så varmt att man riktigt nöjt nu är vädret inte alls detsamma.

Hur som helst avsnittet gillade jag och jag är övertygad om att den de nu tror är A är just A. Grejen är att alla andra har jag bara tänkt, jaja till liksom. Men denna gång känner jag bara att jag har alltid haft en känsla för att A är just denna person och jag tror det så kommer att vara också.

Annars har dagen varit lång, jag har sådan huvudvärk igen. Skitjobbigt verkligen står knappt ut, fördelen med morgondagen är i alla fall att jag slutar 13:30 så försöker tänka att jag kommer få en relativt bra dag där jag kan vila på soffan en stund när jag kommer hem. Låter väl galet men jag har sån där drygt pulserande huvudvärk som inte vill ge sig trots sömn och mycket vatten.

Är förövrigt inne på min tredjedag med LCHF, blir dock att man får i sig dumma saker som idag små potatisbitar eftersom jobbet serverade kycklingpytt. Men jag försöker annars vara ganska hård. Just nu är jag verkligen galet sugen på allt onyttigt, det brukar vara så när man kör igång, kroppen riktigt skriker efter allt man annars inte är sugen på lika starkt. Men jag har mitt mål och dit ska jag till varje pris nu. Imorgon blir det havregurt med hallon till frukost, och jobbet serverar soppa och pannkakor. Tänkte att jag får se hur jag gör med pannkakor det är ju inte bra eftersom jag försöker undvika mjölmat men det är samtidigt skitjobbigt att vara hungrig på jobbet. Jag har dessutom rastvakter imorgon, först 10 min på förmiddagsrasten och sedan 30 min på lunchrasten så jag tror det är bra att bunkra med något i alla fall. Jag får se helt enkelt, nä nu väntar sängen.

skanna0044Jag och min mamma.


4 kommentarer

    1. Lilith – Boktokig mamma med borderline – Jag har blivit spoilad från böckerna sedan några år tillbaka, så jag är rätt säker på vem A är därifrån ;). Jag tror det kommer sluta som i böckerna :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: