Dark Mode Off / On
Tävlingar

Tävling – No Words Needed som anordnas av CupoNation och 21Diamonds.

21 Diamond_banner7

Ibland behövs inga ord för att visa den kärlek man som par känner för varandra. Eller varför behövs ens ord för att visa sin kärlek? När man älskar någon borde det vara självklart att sprida kärleken eller hur?
Jag vill nu tipsa om No Words Needed – tävlingen som anordnas av CupoNation och 21Diamonds.

För att delta behöver du följande text och länkar i din blogg: Jag deltar i No Words Needed – tävlingen som anordnas av CupoNation och 21Diamonds

 

1st pris - resa6

Tävlingen är enkelt, det går helt enkelt ut på att sprida sin kärlek mellan sig själv och sin partner på olika vis utan ord. Det här kan du enkelt göra med din blogg, eller med din; Twitter, Instagram eller Facebook. Kom då ihåg att använda hashtagen #NoWordsNeededContest. Så vad bidrar nu tävlingen med undrar du säkert? På  www.cuponation.se/nowordsneeded hittar du vinster men även personer som deltar i tävlingen, för att vinna så ska så många som möjligt rösta på just ditt bidrag. Det här betyder således att du bör tänka till och göra ett så unikt bidrag som möjligt! Roligt va? Visst ställer du upp? Kärlek, Tävling och Foto/video! Superkul inte sant?

Plaisir de merle212

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: