Tog en frukost med bacon och 2 ägg. Spännande eftersom jag egentligen inte gillar att få i mig så mycket till frukost. Men efter att ha läst på mer om IBS känns det som att mjölkprodukter och diverse olika mjölprodukter är ganska stora nej, så ska försöka att undvika dessa i högsta möjliga mån. Då är det ju bättre med ägg och sedan toppa på med bacon då för att få i sig något. Kommer förmodligen inte bli ofta utan ibland, idag ska jag köpa hem havregurth igen. Eftersom jag kör LCHF-light också så lär jag kolla upp om det är okej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: