Nordic feel – Paket.

Idag fick jag min beställning jag gjorde från NordicFeel i söndagskväll. De är alltid lika snabba och jag är grymt nöjd även denna gång. Det faktum att man får SMS när man gjort beställningen och när varan är på väg gör mig väldigt positiv. Dem är helt enkelt skitbra! Utbudet är dessutom stort och till mycket bra priser. Denna gång beställde jag min favorit Mascara från Lancome, Nyx Eyebrown Cake powder, och ett läppbalsam från EOS som jag hört mycket bra om. Eftersom jag handlade för en viss summa fick jag köpa läppbalsamet för rabatterat pris så jag slog till. Sen stort plus för gratis frakt!

IMG_2034-0.JPG

IMG_2030-0.JPG

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

2 thoughts on “Nordic feel – Paket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: