fbpx
Dark Mode Off / On
Smink & hår

Nordic feel – Paket.

Idag fick jag min beställning jag gjorde från NordicFeel i söndagskväll. De är alltid lika snabba och jag är grymt nöjd även denna gång. Det faktum att man får SMS när man gjort beställningen och när varan är på väg gör mig väldigt positiv. Dem är helt enkelt skitbra! Utbudet är dessutom stort och till mycket bra priser. Denna gång beställde jag min favorit Mascara från Lancome, Nyx Eyebrown Cake powder, och ett läppbalsam från EOS som jag hört mycket bra om. Eftersom jag handlade för en viss summa fick jag köpa läppbalsamet för rabatterat pris så jag slog till. Sen stort plus för gratis frakt!

IMG_2034-0.JPG

IMG_2030-0.JPG

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: