Ett inlägg innan natten.

Tänkte att det var smart att skriva något om dagen. Jag började dagen med planering, måndagar lägger jag ett stort krut just på att planera. Jag tog en paus och såg Witches of east end och sedan jobbade jag lite igen. Det är skönt med måndagar, känns helt rätt.

När William kom hem lyssnade jag på hans läxa i engelska och efteråt läste han och jag i 30 minuter. Han läste: Vad blir det till middag herr Grums och jag läste Under Kupolen.

Mycket politik har det varit idag, men även en jordbävning som varken jag eller William märkte av, så jag antar att den inte kändes här där vi bor. Såg det däremot på fejjan.
Köpte en avokadosallad på Hosjö pizzeria och åkte ut till Kniva och åt den, tog sedan en promenad där jag slog nytt rekord i min power walk. Så härligt! Ska bli kul att se hur snabbt jag kommer gå i framtiden, detta känns skitkul. Efter promenaden hämtade vi William på orienteringen och åkte till Maxi och handlade lite. William ska ha friidrottsdag imorgon på Lugnet, så han behövde lite mellanmål för det. Jag vet att fruktdebatten är i högform just nu men jag är jätteglad att vi får ta med mellanmål till Williams skola, för mig skulle det kännas hemskt om det togs bort då jag vet att William behöver mellanmål. Han blir ju hungrig, jag vet skolor här i stan som helt förbjudit frukt och liknade för det ska vara lika för alla och sånt känns för mig ännu värre än att skicka med en frukt. Det sägs skapa orättvisa om en tar med och inte andra, men livet är fan inte rättvist! Jag skulle inte bli glad om William inte fick ta med sig frukt till skolan, det ska vara valfritt anser jag och avundsjuka finns väl hela tiden? Vissa barn har en HM-jacka andra har Didriksson, ska den med Didriksson inte få ta sig jacka för det skapar orättvisor? Nej, valfrihet tack! Ingen ska vara tvungen att ta med mellanmål till sina barn men det ska vara frivilligt enligt min syn på saken.

Nä nu ska jag dricka lite vatten innan jag ska lägga mig.

009

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Ett inlägg innan natten.

 • 16 september, 2014 at 05:58
  Permalink

  Och här vaknade jag mitt i natten istället 😉

  Reply
  • 21 september, 2014 at 11:27
   Permalink

   Nett – Hehe, måste bli så när man likt dig jobbar natt ofta va? 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: