Denna dag gick snabbt, i och för sig upplever jag att alla dagar går fort när man arbetat. Vad beror det på?! William hade haft en toppendag på Lugnet och jag har haft en intensiv men bra dag på mitt jobb. När jag kom hem från jobbet hann jag in en sväng och bytte om till träningskläder och drog sedan hem till Björn där det bjöds på middag, sedan gick vi hemåt allihopa. Det finns egentligen inte så där överdrivet mycket att berätta om denna dag, togs skolfoto på jobbet och sånt är väl alltid lika jobbigt. Jag är ju dessutom inne i period när jag kritiserar allt med mig själv och då är foto aldrig kul. Jag får se när det vänder?

Nä ska kika på Under the dome nu, imorgon blir det en långdag som avslutat med föräldramöte på jobbet.

036

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: