Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Nya namn.

Såg på birthday att min namnändring gått igenom nu! Kul! Jag la till min mammas och mormors tilltalsnamn som mellannamn förra fredagen. Så nu heter jag Åsa Barbro Sara Madeleine, Sara Madeleine hette jag då innan. Nu har jag alltså två namn till känns riktigt bra. Nu ska bara körkortet ändras också.

IMG_2079.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.