Woho!!! Igår kom lyckoruset, jag kunde knäppa jeansen jag inte kunnat använda på ett år! Inte för att jag för den sakens skull ser någon skillnad själv men jag kände ett rus i kroppen. Jag har gått ner -9 kilo på 4 veckor och klarade att gå ner innan deadline som var Williams födelsedag. Delmål ett alltså, nu återstår det 5 kilon till så kanske? Jag kan känns mig tillfreds i min kropp. Jag hoppas dessa fem återstående kilon ska försvinna med samma metod jag använder mig av nu. En lightversion av LCHF och promenader. Jag äter inte bröd, och undviker allt onyttigt förutom en dag på helgen när jag får ta en onyttig sak. Denna helg blev det godis och dillstuvar på fredagen. Tror det är okej, ska ta med mig något mellanmål till jobbets APT på tisdag dock, vill inte bli frestad att ta en smörgås. Tog bilder efter glädjeruset igår när jag kom i jeansen. Bara grejen att ta ett foto på kroppen känns obehagligt. Men det får duga.

IMG_2066.JPG

IMG_2067.JPG


6 kommentarer

    1. Lilith – Boktokig mamma med borderline – Tack 😀 . Känns bra, fast vet aldrig om den där härliga känslan andra pratar om någonsin kommer infinna sig hos mig. Jag blir aldrig nöjd med något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: