Wohoo! Fredag!

Började dagen med jobb. Efter jobbet drog jag ner på stan och hämtade ut en vinst jag vunnit! Så kul och jag visar upp den lite senare, är rejält glad över vinsten och det känns askul att vinna något bra!
Kom hem strax efter tolv och satte genast igång att baka. Björn beställde mockarutor, kärleksmums, chokladrutor, snoddas? Det finns ju massor med namn på den kakan och det fixade jag. Han ska jobba som volontär på en orienteringstävling i helgen och då var det även beställning på något bakat för försäljning den saken åkte jag på, men inte mig emot. Jag bakar hellre än står ute i kylan!

Efter jag hade bakat, så blev det att tvätta, efter tvätten så slängde jag sopor, matade fiskar och grodor och sedan har jag dammsugit. Det kändes som jag jag hann med en hel del. William ska åka med en klasskompis hem idag, så han kommer hem först efter fem idag. De tar bussen dit, helt sjukt hur stor William blivit egentligen. Han åker buss till kompisar själv, cyklar och donar. Minns ju att man gjorde detsamma i samma ålder men ändå? Ibland blir man försvånad över hur stor han blivit, jag minns ju fortfarande höstar när han var liten och åkte vagn.

PICT0571En nästan 9 år gammal bild. William 19 oktober 2005.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: