Inlägget är ett samarbete.

Eftersom jag börjat tänka till lite mer på vad jag stoppar i mig, men även på att röra mig så är det ganska självklart att man vill hitta de bästa metoderna för kost och träning. Eftersom jag kan räkna på en hand över tillfällen jag ätit lightprodukter kändes det extra intressant när jag läste på sidan Tränarätt.nu när man läser om effekterna av sötningsmedel. Jag tror inte på sötningsmedel själv, jag tror inte heller att socker i förstora mängder är något någon ska få i sig.
Sidan är dessutom bra för att peppas, jag kände direkt mig välkommen på tränarätt, eftersom jag behöver peppning är träningssidor något jag gillar rejält. När det dessutom är seriösa och visar på bra skriven form och ger bra bilder på diverse övningar peppar det ännu mera. Jag behöver nämligen bilder för att kunna utveckla mig när det kommer till träning, jag tror att med bilder så förstår man mera. Läser du endast en text utan bilder så gör man fel, och träningen kommer inte att ge resultatet som man förväntade sig. Jag gillar menyerna som tar dig till både träningstips och kostråd. Jag älskar menyer som är enkla och som öppnar upp för att hitta sig fram, söker jag något ska det vara användarvänligt och det upplever jag att tränarätt.nu har. Besök gärna sidan du med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: