Lördag.

IMG_2471.JPG

Nu är det verkligen november. Det är mörk, kallt och ruggigt. Jag har ont i halsen, vilket jag märkligt nog brukar få i november. Det slår liksom aldrig fel, jag blir förkyld i november. Förstår inte varför?! Har försökt kurera mig med att se på serier och ta det lugnt hela dagen. Sitter och grubblar över om jag skulle gå till maxi? Men jag har inte bestämt mig ännu. Det känns kallt och inte allt för lockande att lämna hemmets glada vrå.

Vad gör ni denna kalla novemberdag?

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Lördag.

  • 8 november, 2014 at 23:06
   Permalink

   Beatrice, mamma till Robin och Jennifer – Usch det är inte kul. Man blir så himla matt och slut ju.

   Reply
 • 8 november, 2014 at 20:12
  Permalink

  Jag blir också alltid sjuk i november!
  Så denna lördag spenderas i sängen 🙁

  Reply
 • 8 november, 2014 at 20:14
  Permalink

  Det är verkligen november nu. Själv tycker jag bra om november och sen glittriga december. Värre är februari, usch!

  Reply
  • 8 november, 2014 at 23:05
   Permalink

   Småstadsfru – Jag gillar inte kylan i februari, men november är hemsk för det är så himla ruggit och mörkt :S.

   Reply
 • 9 november, 2014 at 06:47
  Permalink

  Nog är det November, en av de tristaste månaderna på året. Ha en fin Söndag!

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: