Måndag.

Måndag och jag har planerat, lyssnat på ett program om skolan och även kikat på lite serier. Mer om dem senare. Jag trodde att jag skulle få post idag och blev besviken när så inte var fallet. Men hur som helst, man kan inte få allt man önskar.

Jag lär försökta ta mig till maxi. Funderar om jag ska vänta till William kommer hem med saken kanske. Då kan gå dit tillsammans och ha en stund bara vi. Fast oftast vill han inte följa så är lite i valet och kvalet över hur jag ska göra.

Vad gör ni denna måndag?

IMG_2295.JPG

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Måndag.

 • 10 november, 2014 at 13:34
  Permalink

  Här vill sonen aldrig med till affären, bara om han ska få vara med och bestämma lördagsgodis. Annars är det stora protester 😛

  Har egentligen inget emot själva spelet Minecraft, ser ju hellre att han spelar det än nåt våldsspel (inte för att vi släpper in såna spel hos oss, men ändå). Är mest själva grejen att de blir så uppslukade av spelet som fascinerar och nästan skrämmer mig. T kan inte prata om något annat sen några veckor tillbaka och jag håller på att svimma av tristess, hahah

  Reply
  • 14 november, 2014 at 19:14
   Permalink

   Camilla – Samma här, men fick med honom var något chockerad haha.

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: