Att handla på ett pantkvitto.

IMG_2522.JPG

Efter William kom hem från skolan drog vi mot Maxi. Han följde glatt med idag, jag har haft en massa brukar i min klädkammare som jag kände att NEJ nu ska det bort. Vi dricker sällan läsk, vatten eller liknade så när vi väl gör det samlas det gärna i upp till ett år innan jag inser att oj nu har vi så många att det är värt att panta. Idag slog jag rekord, jag trodde 30 kr max, William tippade på runt 40-60 och ni ser han hade ju rätt! Kul i alla fall, så vi handlade lite till hemmet för saken, lite tillbehör till dagens middag, mjölk, handtvål med lukt av polkargris och pepparkaka (två olika sorter), och även toalettpapper. Vi gick sedan till Siba och efteråt till Plantagen, på plantagen hade en låda med julsaker för 10 kronor styck. Jag fick med mig en tomtemössa och en påse med lite juldekoration. Det pyntas rejält för julen nu märker jag, lite tidigt kan jag tycka men så här är det ju ofta i november.

IMG_2532.JPG

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Att handla på ett pantkvitto.

 • 11 november, 2014 at 10:00
  Permalink

  Här dricker vi tyvärr ganska mycket läsk. Men det samlas nere i källaren och tillslut får man nog. För 1 månad sen kanske fick jag nog och tog med mig alla 4 säckar(du vet stora svarta sopsäckar!) och pantade. Det blev lite pengar 😉

  Reply
  • 14 november, 2014 at 19:15
   Permalink

   Beatrice, mamma till Robin och Jennifer – Aha 😀 . Kul sen när man får panten :D.

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: