Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Att handla på ett pantkvitto.

IMG_2522.JPG

Efter William kom hem från skolan drog vi mot Maxi. Han följde glatt med idag, jag har haft en massa brukar i min klädkammare som jag kände att NEJ nu ska det bort. Vi dricker sällan läsk, vatten eller liknade så när vi väl gör det samlas det gärna i upp till ett år innan jag inser att oj nu har vi så många att det är värt att panta. Idag slog jag rekord, jag trodde 30 kr max, William tippade på runt 40-60 och ni ser han hade ju rätt! Kul i alla fall, så vi handlade lite till hemmet för saken, lite tillbehör till dagens middag, mjölk, handtvål med lukt av polkargris och pepparkaka (två olika sorter), och även toalettpapper. Vi gick sedan till Siba och efteråt till Plantagen, på plantagen hade en låda med julsaker för 10 kronor styck. Jag fick med mig en tomtemössa och en påse med lite juldekoration. Det pyntas rejält för julen nu märker jag, lite tidigt kan jag tycka men så här är det ju ofta i november.

IMG_2532.JPG

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa