Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

En hemlig present.

IMG_2539.JPG

Blev förvånad när det låg ett paket hemma som jag inte beställt. Öppnade den och fann denna fina skylt! Fick en aning om att det nästan måste varit min mamma som köpt den? Men ställde frågan på Facebook och mamma visade en vink att det var från henne. Såna här saker behöver man ibland, det passade in på mig. För nog är det sant, min väg hit har jag klarat själv!

TUSEN tack mamma!

 

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: