Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Att plöja serier.

Woho! Nu ligger jag i linje med alla serier jag följer. Känns skönt, är mer på helgerna numera jag hinner med att se serier. På veckorna gör jag inte så mycket mer än att jobba och då läggs ju William på priolistan på kvällarna. Men när William är med Björn så har jag inte så mycket att göra så då funkar det att greja med serier och försökt till att blogga.

Tog lite bilder nyss, osminkad och allt.

006

Denna bild tog jag, i brist på annat.

4 Comments

  1. Jag vill hitta en ny serie att följa! Jag följde ju The big C och den var så himla sorglig och jag blev så inne i den och tyckte det var så hemskt att den tog slut. Vad fan ska man se nu. Och man tänker att man inte kommer hitta någon som berör så. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa