Stadium – Presentkort.

IMG_2612.JPG

Då jag hade kvar lite pengar på presentkortet från Stadium passade jag på att springa in hos dem här i stan en sväng. Det blev denna att ha under jackan, eftersom jag jobbat i ett yrke där man är ute en del är det väldigt viktigt med kläder som håller värmen under vintern. Everest gillar jag dessutom eftersom jag upplever att de har riktigt bra kvalitet.

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: